KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Albert-Bernáth Annamária

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Érdeklődő!

Albert-Bernáth Annamária vagyok, ThetaHealing® oktató és konzulens.

A ThetaHealing® egy olyan technika, amely a théta agyhullám segítségével a tudattalan korlátozó hitrendszereit cseréli le építő jellegűekre. A folyamat a minden létezést átfogó térben és a DNS szintjén zajlik, így a fizikai- lelki- szellemi szintű változások azonnaliak, traumamentesek, és kontrollálhatóak.

Nagyon sok módszer, technika, rendszer létezik, melyek a Mindenség Teremtőjének, a Forrásnak az energiáját érik el különböző úton. Sokukat elvégeztem ezek közül én is, hogy az Önmagom megismerésében elmélyüljek. Amiért a ThetaHealing®-et választottam, az az azonnali hatása, a gyorsasága, az egyértelműsége és az egyszerűsége volt. Szerintem ezek fontos szempontok, bár én mindig is eredmény orientált voltam.

Azt az információt hordja magában a rendszer, hogy bárki képes a Mindenség Teremtőjével kapcsolódni és együttműködni vele. És valóban! Nem kell hozzá tehetség, előképzettség, beavatás, vagy képesség, hiszen azt a normál szervezeti működésedet használod a folyamatok alatt, amely mindenkinek van: az agyhullámaidat, azon belül is a théta agyhullámot. Persze én most nem a módszert szeretném kibontani, hisz erre a tanfolyamaim hivatottak, ahol felnőtteket és gyermekeket is oktatok. A ThetaHealing® könyvekből - melyekben a rendszer megalkotója adja át briliáns gondolatait és kiforrott tudását-, arra is értést kapunk, hogy valójában egy tudományos alapokon nyugvó, kvantum mechanikával és kvantum fizikával értelmezhető rendszerről van szó.

A ThetaHealing® módszerével minden egyéb más rendszer összeilleszthető. Tanultam Reikit, elvégeztem az Agykontrollt, elsajátítottam a Kineziológia fogásait, Fülakupunktúra mellett tanultam még Life -, és Business Coachingot. Részt vettem ezen kívül számtalan spirituális tanfolyamon és tanultam alkalmazott pszichológiát. Ezen rendszerek ThetaHealing®-be emelésével - így azok magasabb potenciálját elérve-, tartom az egyéni konzultációimat. Az egyéni ülések alatt bármely életterület problémáinak megdolgozásával kapcsolatban állok szíves rendelkezésedre.

Albert-Bernáth Annamária
+36704133998
www.thetamuhely.hu

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft