KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Andrási Éva

 

A Magyarországon 1995-ben indult IZOMKONTROLL-képzést elvégezve gyógytornász praxisomban az első számú és leghatékonyabb módszerként alkalmazom ezt a rendkívül intelligens és egyszerű technikát. Így tudok egyéni és csoportos formában egyaránt lehetőséget kínálni olyan mozgásszervi betegségek feloldására, amelyek lényegüket tekintve mindössze hibás beidegződések következményei. Ezen beidegződések mélyre ható következményeibe és azok természetes elengedésének lehetőségeibe volt alkalmam nagyon alapos képzést kapni Angliában, amikor 2002-ben Brandon Baysnél Journey, azaz BELSŐ UTAZÁS terapeuta diplomát szereztem.
      Azóta az izomkontrollt és a belső utazást kínálom pacienseimnek, tanítványaimnak  „visszavezető útként” saját egészségünkbe, békénkbe és szabadságunkba, amely nélkül lehetetlen, hogy teljes életet élnünk.
     Tanítványaim és pácienseim közül sokukkal  évek óta tartó baráti  kapcsolat köt össze az esti TAI CHI óráinkon. Ez a nagyon ősi mozgásrendszer végtelen egyszerű dologra tanít: elengedni a testből és a tudatból mindazt, ami már elmúlt (stressz, teher, tudati szennyeződés), hogy helyette a mozgás lassan áramló ritmusa visszavezessen bennünket szívünk és légzésünk által meghatározott természetes áramlásba, amely összekapcsol bennünket az univerzális renddel. Ebben a harmóniában újra feltöltődhetünk azokból az erőforrásokból, mellyel életünk visszanyerheti eredendő természetességét, boldogságát. Ahonnan egyre tisztábban láthatunk és élhetünk….
 

 

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft