KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Aranymetszett termékek

A Nature’s Design egy 2007-ben alakult svájci cég.

Üveg- és porcelántermékeink világszerte megvásárolhatóak Ázsiától, Afrikán át, Dél-Amerikáig. Európa 19 országában vagyunk jelen, Magyarországra 2012-ben érkeztünk.

Legfontosabb értékeink a természetesség, a minőség és az esztétikusság. Meggyőződésünk, hogy termékeink egyszerre lehetnek szépek és környezetbarátok. Megalkotásukat a természetben oly gyakori aranymetszés, a vízkristály-kisérletek, valamint az élet virága szimbólum inspirálta.

Szinte minden termékünk kézzel készített, szájjal fújt. Üvegtermékeink anyaga részben újrahasznosított, ólommentes üveg, csomagolásuk újrahasznosítható. A termékekben található szimbólumok valódi ezüstből, aranyból és platinából készülnek; a színes és a fehér szimbólumok pedig organikus, természetes módon előállított színezőanyagból.


Mi az a strukturált víz? Miért előnyös a fogyasztása?

A víz nemcsak a szomjunkat oltja, hanem egy információ hordozó közeg is. A víznek 4 féle halmazállapota van: folyékony, légnemű, fagyott, valamint az élő, strukturált víz. Ez utóbbi csak az élő rendszerekben található meg (pl.: a természetben, az élőlényekben, vagy egy speciális, természetes formai alakzatban).

A természetben található víz, míg otthonunkig elér számos negatív hatásnak van kitéve (szállítás, magas nyomás, vegyi kezelések), így elveszti rendezett szerkezetét, struktúráját.  A strukturált víz ismertetőjegye, hogy kristályai hatszögletű, hexagonális alakzatba rendeződnek.

Amikor rendezetlen szerkezetű vizet iszunk, testünknek óriási energiára van szüksége ahhoz, hogy ezt újra strukturálttá alakítsa. Az Alladin strukturált víz készítő kancsóból nyert víz szerkezete azonos a testünkben lévő víz szerkezetével, így, ha a kancsóban tárolt vizet fogyasztjuk, megspóroljuk testünknek ezt az energiaráfordítást.

A csecsemők strukturált vízkészlete akár 97%, mely az idő előrehaladtával egyre csökken.  Amikor ez arány 35 % alá esik, akkor következik be a halál. Ha szervezetünket folyamatosan strukturált vízzel látjuk el, akkor ezen az arányon képesek lehetünk javítani. A sejtszintű tisztulás hatására szervezetünk funkciói – tápanyagfelszívódás, méregtelenítés – jobban működhetnek, életminőség javulás és egyfajta anti-aging hatás léphet fel.

 

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
Ár:
0 Ft