KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Bemutatkozás

Hogy miért hoztuk létre a Szebb Életért Központot?

"Aki a maga idejében tesz jót, századokért dolgozott."  /Grácián/

Ha szebb, egészségesebb, boldogabb, sikeresebb életre vágysz, akkor jó helyen vagy, kedves Olvasó. Talán már meg is tapasztaltad, hogy életünk több a fizikai anyagnál, hogy kell lennie valaminek, ami mozgatja ezt a sűrű anyagot. Ebben a spirituális világban való eligazodáshoz kínálunk neked segítséget, hogy beépülve a hétköznapjaidba, TE irányítsd életed ladikját. Ezt a hajót képes vagy olyan vizekre terelni, mely szebbé, boldogabbá és sikeresebbé teszi életed.

Ennek a tudásnak különböző megértési szintjei vannak, így te is kedvedre válogathatsz a bőséges kínálatból. Sok könyvet elolvastunk és a legjobbakat kínáljuk neked, hogy tudásod tovább szélesedjen. Azért, hogy bölcsességed is emelkedjen, sok tanfolyam választhatsz, amik olyan gyakorlatokat adnak, melyek segítségével testedet, lelkedet és szellemedet is emelheted.

Rendszeres előadásokon és klubnapokon vehetsz részt, ahol megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel. Konkrét válaszokat kaphatsz kérdéseidre, és új megértésekkel gazdagon élheted egyre jobban életed.

Bioboltunkban képzett szakemberek várnak, akik segítenek eligazodni a termékek között. Az itt forgalmazott készülékek és eszközök segítségével harmóniában és egészségben tarthatod tested.

Központunkban kiváló képességű szakemberekkel találkozhatsz, akik egy felmerült egészségügyi probléma megoldásában segítségedre tudnak lenni. Büszkék vagyunk rá, hogy itt is nagyon széles szaktudás mutatkozik meg. Lehetőséged van anyagcseretípus-meghatározásra, kineziológiára, Hellinger féle családállításra, Reikire, szellemgyógyászatra, biomagnetizmusra, megszálló erők eltávolítására, belső utazásra, stb. Mindezekben való eligazodásban természetesen segítenek kollégáink.

Várunk téged szeretettel egy szebb, boldogabb, sikeresebb életért!


Ennek fényében ajánljuk ezoterikus könyveinket, biotermékeinket, és programjainkat széles választékban.

Főbb szolgáltatásaink:

Könyvesbolt: Az ezoterikus irodalom Magyarországon megjelent könyveiből a legjobbakat találod meg üzletünkben, ha ellátogatsz hozzánk. Ezek között az agykontrollos kiadványokat is megtalálod teljes választékban.

Biobolt: Testedet-lelkedet gyógyító, harmonizáló biotermékek tárházából válogathatsz itt. A mi szívünkhöz közel állnak, ha kipróbálod, bizonyáraa Te szívedbe is belopják magukat!

Programjaink: A Szebb Életért Központban tervezett előadásokról, tanfolyamokról, rendezvényekről (és azok időpontjáról) olvashatsz itt, melyek holisztikus képet alkotnak az egészség és a spiritualitás témaköreit összefogva a test-lélek-szellem hármasságán keresztül. Kérlek rendszeresen látogasd ezt az oldalt, hogy a legfrissebb programjainkról is értesülj!

Programjaink felsorolását ITT TALÁLOD!

A nálunk megrendezett előadások, tanfolyamok, workshop-ok rendszeres előadói / oktatói / szakemberei: KATTINTS IDE!

Webáruház: A webáruházban online megrendelheted azokat a termékeket, amit budapesti boltunkban is megkapsz. A megrendelt termékeket postai utánvéttel, vagy futárszolgálattal küldjük.A szállítási és csomagolási költség tízezer forint felett ingyenes, ez alatt, a költségeket a vevő állja.

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft