KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Adventi vásár

Magyar tervezők hazai termékeinek vására, könyvesbolti akciókkal

KRISTÁLYOK
Slezák Marcsihttps://azedenkapuja.hu/rolunk/
Ásvány kristály ékszerek egyedi programozással, akár személyes kívánságra is . Anyagi javakra, párkapcsolatra, otthon- és más védelemre, csakrákra, testsúlyra, tanulásra.

EGYEDI KÉZMŰVES SZAPPANOK 
- doTERRA illó esszenciáival

Pálfi Annawww.tudatoselet.eu 
Elköteleztem magam a természet mellett, így szappanjaimhoz is igyekszek teljes mértékben természetes anyagokat használni.
A fitoterápia, vagyis a gyógynövényekkel való gyógyítás az egyik SZERelmem.

Imádom a növényeket, az energiájukat, és a velük való együttműködést. Így a szappanokba is természetesen bekerülnek, nagy mértékkel.

Hiszek abban, hogy a természet ereje gyógyít, és ez sok esetben így is van. Azonban tudnunk kell, hogy a szappan csak pár másodpercig érintkezik a hámréteggel, így sokszor azzal érhetünk el, néha meglehetősen látványos javulást, hogy mellőzzük a mesterséges kozmetikumokat, és helyettük a természetest választjuk.

Így lehet a száraz, érzékeny, gyulladt, zsíros, vagy viszkető bőr állapotát egyensúlyba, egészséges állapotba hozni.

Ajánlom az általam készített szappanokat mindenkinek,
aki jobban kedveli a természetes alapanyagokat,
aki értékeli a kézműves munkát,
aki szereti tudni, mit tartalmaz a tisztálkodószere,
aki egyre kevésbé hisz a nagyüzemi gyártásban,
aki érdeklődik a szappankészítés iránt,
aki szereti az életet

Az ápoló olajok mellett gyógynövényeket használok forrázat, vagy őrlemény formában. A színeket is növényekkel, azok olajos kivonatával hozom létre.

Az illatokat a doTERRA 100%-os illóolajok adják, melyek külön, eredeti csomagolásban is megvásárolhatók nálam.

A tudatos élet szappanok: gyógynövény főzetesek, kecsketejesek, vagy kókuszzsír vagy sertészsírral készültek, van sheavajas és kakaóvajas is természetesen köztük.


HORGOLT TERMÉKEK: Crooocus
Sverteczki Zsófiahttps://www.facebook.com/crooocus/
A Crooocus ötvözi magában a hagyományos technikát, a horgolást és a környezettudatos gondolkodásmódot, hiszen textilipari maradékot használok fel munkáimban. Termékeim pamutjerseyből készülnek, kellemes és puha tapintásúak. Fontosnak tartom, hogy a minket körülvevő tárgyak ízlésesek legyenek, és természetes anyagból készüljenek. Az alapanyagaim sajátossága, hogy minden darab, amit készítek egyszeri és megismételhetetlen.


TEXTILEK ÉS SAPKÁK: Pashka design
https://www.facebook.com/pashkadesign/
Vállalkozásunk egy varrónő és egy dekoratőr szerencsés találkozásából indult. A textilek és a sapkák iránti rajongásunk fejlődött apró kis manufaktúrává.

Az anyagok sokszínűségét variálva születnek meg egyszerű fazonú, de színben-mintában annál változatosabb, kėtoldalas (így kifordítva is viselhető) sapkáink és sálaink. Kínálatunkban egyedi női-, férfi-, gyermek összeállításokat egyaránt megtalálsz. 

A szolidtól a bohémig széles a paletta. Örülünk, ha szín- vagy mintakombinációban a leendő viselőkkel közösen gondolkodhatunk. Akár csapatok, kisebb-nagyobb társaságok egyedi elképzelését is megvalósítjuk. Szettjeink mellett harmónikus, néha meglepő anyagtársításból születő táskákat, szütyőket is készítünk.


FAVIRÁGOK 
Döme Kata https://hauservirag.hu/
Természetes alapanyagok és fáradhatatlan kézimunka ötvözete. Ezek a virágok vékonyra hántolt fa alapanyagból vagy szárított pálmalevélből, ritkább esetben szárított falevélből készülnek. 
Bővebb információ: https://hauservirag.hu/


GYAPJÚ, ANGYALKÁK
Hit, remény, szeretet, öröm, békesség - leggyakrabban Karácsonykor emlegetjük ezeket a szavakat, de milyen jó lenne, ha egész évben ezek az érzések vezérelnének bennünket. A bájos angyalok, melyek gyapjúból és vesszőből készülnek, erre figyelmeztetnek.

PAVERPOL 
Baróthy Zsuzsanna
„ A legnagyobb öröm az alkotásban a felszabadult, vég nélküli játék,új utak nyitása, a harmónia és az örömszerzés a másik számára" Galánfi András

A "kreatívkodás" jó néhány éve része az életemnek! Szeretek játszani és szeretem amikor a játékból megszületik egy egyedi, megismételhetetlen alkotás, ami vissza tükrözi azt a néhány órányi felszabadult, boldog, szabad érzést ami végig jelen van miközben " játszok"!

Amivel leggyakrabban dolgozok az a Paverpol. Ez egy levegőre száradó textilkeményítő. Azért szeretem ezt az anyagot, mert környezetbarát, nagyon sokrétűen és sok mindennel ötvözve lehet felhasználni miközben újrahasznosítunk .

Asztaldíszekkel, gyertya és mécsestartókkal, ajándékdobozokkal és egyéb akasztható díszekkel készülök erre az alkalomra.


Várunk szeretettel mindenkit!

Időpontok:

 • Ár: ingyenes
 • Dátum: 2017.12.09 10:00
 • Maximális létszám: 100 fő
 • Jelentkezem
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár
 • Adventi vásár

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft