KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Álmaink üzenete

Továbbképző tanfolyam agykontrollosoknak

„Mindaz, ami annyira fontos az ember számára, hogy alapjaiban és gyakran végzetszerűen befolyásolja az életét, nem a „dolgok”, a „valóság” látható világában, hanem az álmok és a képzelet láthatatlan világában történik.”

P. Santarcangeli.

Időpont: június 2-3. (10-18h között)

25 éve vezetek álomértelmezési hétvégéket és böjtös álomtáborokat. Saját életemben és szakmai munkámban az álmok nagy jelentőséggel bírnak. Kezdettől fogva az volt a célom, hogy a hétvégéken és a táborokban megtanítsam a résztvevőket az álmok elfeledett nyelvére, saját álmaik értelmezésére. Ezért különböző kultúrákból és különböző pszichoterápiás irányzatokból származó, olyan módszereket válogattam össze és tanítok, amelyeket a résztvevők a későbbiekben önállóan használhatnak. Az álmok világa kultúránk elhanyagolt része. Sokan állítják, hogy nincsenek álmaik.
Ezért foglalkozni fogunk azzal is, hogy hogyan emlékezzünk az álmainkra.
A tanfolyam törzsanyagát egyszerű, könnyen használható, könnyen átadható módszerekből állítottam össze.
A módszerek egy része egyedül, mások párban használhatók, míg lesz egy olyan módszer, amelyet egy alkalmi moderátor segítségével csoportosan tudnak a résztvevők használni a tanfolyam után.
A módszerek egy része az álom egészére vonatkozik. Ilyenek a kérdőívek és a csoportos álomértelmezés. A módszerek másik része az álom részeit, vagyis az álom szimbólumainak, fontos álomalakjainak megértését veszi célba. Egy külön blokkban fogunk foglalkozni az álmok kreatív feldolgozásának lehetőségeivel.
A visszajelzések azt bizonyítják, hogy e módszerek segítségével egyedül is képesek a résztvevők megérteni álmaikat. A tanult módszereket rendszeresen használva hatalmas segítséget kaphatunk életünk irányításában. „Saját álomvilágom lett az IGAZI személyes MESTEREM”- írta egy tanfolyami résztvevő.
Minden résztvevő a tanfolyamon egy munkafüzetet kap, amelyben a tanultak szerepelnek.
A tanfolyamra jövőktől azt kérem, hogy a tanfolyam előtti hetekben figyeljenek oda az álmaikra, és hozzanak magukkal olyan leírt, friss álmokat, amelyek üzenetét szeretnék megérteni!

dr. Parádi József
neurológus, pszichiáter,
pszichoterapeuta, álom-terapeuta,
téner, coach,playback színházi játékmester és színész

Jelentkezésdrparadij@gmail.com

Időpontok:

  • Ár: 23 000 Ft/fő
  • Dátum: 2018.06.02 10:00
  • Maximális létszám: 40 fő
  • Jelentkezem

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft