KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

EZOTERIKUS NAP - JELENLÉT ÉS MEDITÁCIÓ

Együtt-LÉT, Jelen-LÉT

Előzetes jegyvásárlás szükséges!
Szebb Életért Központ, Budapest VIII. ker., Fiumei út 4.
Érdeklődés telefonon: 1/488-0118 vagy 20/969-0059

 

PROGRAM - NAGYTEREM

9:00 - 10:30: Bakos Kornél

A meditáció eredete, célja, működése, gyakorlata és eredménye, a meditációk rendszere és felépítése - röviden összefoglalva ennyi az előadás témája, kipróbálva azt egy-két egyszerű meditációs gyakorlat révén. Egyúttal tisztázzuk a nap címének jelentését is a buddhizmus mindennapi gyakorlatának tükrében egy gyakorló buddhista látásmódján keresztül.

11:00 - 12:30: Marosfalvi Imre Enrico

A spirituális fejlődés hat lépcsőfoka (Hol tartok a jelenben?)
A jelen hagyományos felfogása, és az új felfogás közötti különbség.
Meghatározások és illusztrációi kép-szöveg-zene segítségével.
A Dimenziók meghatározása, tartalmuk és ismérveik.(ábrázolás)
A jelenlét és a tudatosság kapcsolata (éberség-jelek-jelrendszerek/ábrák, zene)).
A tudatossá válás feltételei, folyamata és kezelése. (illusztráció)
Az "Áramlás" törvénye (Engedd-Fogadd-Éld meg-Add tovább/engedd el! /zene is/)
Az egó mibenléte, fajtái, működése és elengedése, összefüggése a jelen folyamattal. (zenével)
Az "Életfa" - Életfeladat felismerése.


EBÉDSZÜNET


13:30 - 15:00: dr. Domján László - A jelenlét energiabombája

2000-ben megkeresett Jónai Hava Éva barátom egy angol nyelvű könyvvel, Eckhart Tolle THE POWER OF NOW című művével. Javasolta, hogy adjuk ki magyarul. Elkezdtem olvasni. Egy ponton magába szippantott. Akkor értettem meg, hogy valami olyan kincset tartok a kezemben, ami az atomenergia felfedezéséhez hasonlítható. Ahogy a csöppnyi atommagban elképesztően hatalmas energia rejlik, amit az atomerőművekben ki lehet nyerni, a jelenlétben is hihetetlen erő lapul, amihez – ismeretek birtokában – hozzáférhetünk. Lefordítottam a könyvet. Munkatársammal, Sólyom Ildikóval, töprengtünk, hogy milyen címen adjuk ki a könyvet: A MOST EREJE vagy A MOST HATALMA. Végül az utóbbi mellett döntöttünk, mert könyvborítón erősebb hatásúnak éreztük, de a könyvön belül mindenhol a most ereje kifejezést használtam.

2004-ben, Koppenhágában, meginterjúvolhattam Eckhart Tollét. Két órán keresztül válaszolt kérdéseimre. Olyan igényesen, mintha a BBC főripotere ülne vele szemben, s nem egy csöppnyi ország egyszerű embere. Életem egyik legnagyobb élménye volt ez a találkozás.
2005-ben Urbán Vali barátom hazajött Angliából, s egy könyvvel lepett meg, Eckhart Tolle A NEW EARTH (ÚJ FÖLD) című művével. „Ez az utolsó könyv” – mondta. „Több könyvre ugyanis nincs szükség.” Amikor elolvastam, egyetértettem vele. Három hét alatt, eksztatikus állapotban fordítottam le. Amikor laptopom billentyűjén leütöttem a fordítás utolsó betűjét, így szóltam: „Most már meghalhatok.”

Másfél órás, relaxációt és filmvetítést is tartalmazó előadásomban arról beszélek, hogy mit tudtam meg Eckhart Tollétól. Szokásom szerint igyekszek majd gyakorlatias lenni, hogy hasznát lásd szavaimnak. Hozd el magadat, s kérdéseidet! Szeretettel várlak!


15:30 - 17:00: HANGFÜRDŐ HaLunával

Bergerné Wilk Halina ( HaLuna ) vagyok. Sok éve már foglalkozom ősi gyógymódokkal, tibeti energetikával és hang-gong terápiával . Az emberi test nagy része víz. A rezgésterápia képes hatni ránk fizikai, szellemi és lelki szinten is. A hangfürdő alatt agyunk képes bennünk felébreszteni szervezetünk öngyógyító és teremtő erőit.
Rengetegen beszámoltak arról, hogy nőtt az önbizalmuk, türelmük, öntudatuk, bőség és bizalom érzetük. A hangutazás segített az életöröm visszaszerzésében is.
Az emberi test egy örök TITOK.

  • Mennyire lehetsz önmagad ebben a változó, stresszes világban?
  • Képes vagy-e sok feladod között lelki életet is élni ?

Ezekre a kérdésekre közös hangutazáson keressük a választ. Énekem mellet itt lesznek a gongok, tibeti tálak, dobok, shruti és a citera.


KISTEREM

Napi problémáink visznek el minket a jelenből. Ezek a problémák minket tükröznek és mutatják, hogy merre érdemes haladni. Azonban nem mindig tudjuk jól értelmezni ezeket a helyzeteket. Egy külső szemlélő, aki mélyebben belelát az összefüggésekbe, ilyenkor nagy segítség lehet. Dömény István ebben segít az Ezoterikus nap résztvevőinek ingyenesen, a nap folyamán a hátsó kisteremben. Ha már megtaláltuk a helyes irányt, akkor jól jöhet egy erős talizmán, mely  segíti élethelyzetünk javulását, amit István ingyenesen programoz a tanácsadáson résztvevőknek.

 

Előzetes jegyvásárlás szükséges!
Szebb Életért Központ, Budapest VIII. ker., Fiumei út 4.
Érdeklődés telefonon: 1/488-0118 vagy 20/969-0059

Időpontok:

  • Ár: 6 500 Ft
  • Dátum: 2017.11.25 09:00
  • Maximális létszám: 30 fő
  • Jelentkezem

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft