KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Gyerekagykontroll-tanfolyam

7-10 éves gyerekeknek és szüleiknek
Időpont: július 20-21.

Magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb, céltudatosabb gyerekeket nevelünk.

Két csodás napot töltünk együtt, amely során a gyerekek megismerkedhetnek a Silva-módszer alapjaival. Megtanulják, hogyan érhetik el a céljaikat, javíthatnak egészségükön, kezelhetik a feszültségeket és hogy hogyan vehetik könnyebben a mindennapokat. Az agykontroll nem csak egy módszer. Olyan szemléletmód, mely átsegít a nehézségeken az élet bármely területén.Miben segíti a gyerekeket az agykontroll, mit tanulnak a két napos gyermekagykontroll tanfolyamon?Az iskolakezdés, a tanulás, nagyon komoly feladat, gyereknek és szülőnek egyaránt. Napjainkban sokan megértették, hogy érdemes lelkileg is készülni az elöttük álló tanév feladataira. Az agykontroll tanfolyamon a gyerekek tanulnak olyan lépésről lépésre megtanulható módszereket, melyekkel jobban tudják irányítani önmagukat, életüket, tevékenységeiket, könnyebben elérhetik céljaikat. A tanfolyam elvégzése segít abban hogy a gyerekek nagyobb önismeretre tegyenek szert,nyugodtabbak,összeszedettebbek, magabiztosabbak legyenek. Nő az önbizalmuk, javul az egészségük. Emberi kapcsolataikban türelmesebbek lesznek, javul önmagukhoz, másokhoz való viszonyuk is.

Milyen területekkel foglalkozunk a tanfolyamon, kinek érdemes eljönni?Természetesen minden hozzám érkező gyereknek más-és más az indíttatása, amiért eljön egy ilyen kétnapos programra. Van aki szeretne könnyebben elaludni esténként, vagy könnyebben,vidáman ébredni iskolai napokon is.Van aki a tanulásban szeretne előbbre jutni,könnyebben tanulni, jobb dolgozatokat írni.Van aki fejlesztené memóriáját,megszüntetné fej-és hasfájását,szeretne elérni különböző célokat,megszabadulna rossz szokásaitól. Javítana egészségén,vagy csak szeretné jobban kihasználni lehetőségeit képességeit.

Tudj meg többet a tanfolyamról és rólunk itt: www.kovacserika.com

Szeretettel várunk!
Korcsoport: 7-10 éveseknek

Oktató: Kovács Erika
Jelentkezés: info@kovacserika.com, 20/211-3527, vagy ezen az oldalon a "Jelentkezem" gombra kattintva a kiválasztott időpontnál

Időpontok:

  • Ár: 22 000 Ft, testvérkedvezmény 3 500 Ft/fő
  • Dátum: 2019.07.20 09:00
  • Maximális létszám: 20 fő
  • Jelentkezem
  • Gyerekagykontroll-tanfolyam

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft