KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

JOBBAGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS tanfolyam

4 napos fekete-fehér alaptanfolyam: augusztus 18-21. (csütörtöktől vasárnapig)

A négynapos rajztanfolyamon megdől az az előítélet, miszerint a rajztudás csupán néhány különleges képességgel megáldott személy kiváltsága. A tanfolyami résztvevők megtanulnak a képzőművész szemével látni, a képzőművész agyával gondolkodni. Visszamennek arra a pontra, ahol a művészi fejlődésben gyerekkorukban elakadtak, és újra megtalálják igazi, játékos, felfedező kedvű, kreatív énüket. Eljutnak a pálcikaembertől a valósághű portréig.

Ez a jobbagyféltekét intenzíven megmozgató módszer, melynek célja felébreszteni a mindenkiben ott szunnyadó művészt, elsősorban a valóság utáni realisztikus fekete-fehér rajzolás alapjainak elsajátítására irányul. Hatékonyan oktatja a képzőművészi nyelv alapjait: a kontúrok, a tér és a forma, az arányok, valamint a fények és árnyékok érzékelésének és kifejezésének módját. Olyan útravalót ad, ami eztán segít bármilyen kihívással szembenézni és lehetővé teszi a további önálló fejlődést.

Talán ennek is köszönhető, hogy ezeket a tanfolyamokat nem csak a tanulni vágyó kezdők, hanem a szakma képviselői is látogatják, képzőművészek, építőművészek, formatervezők, művészeti iskolák hallgatói, művészettörténészek, művészetterapeuták és vizuális nevelőtanárok is nagy számban részt vettek már. De azok is megtalálják számításukat, akik „csak" a személyiségüket szeretnék sokoldalúbbá tenni, vagy a kreativitásukat szeretnék növelni.

A tanfolyamon a valóság, reprodukció és fotó utáni rajzolás is szerepet kap, a negyedik napon pedig minden résztvevő elkészíti saját realisztikus önarcképét. 

Vezeti: Lukács Zsolt és Rácz Noémi, szlovákiai képzőművész házaspár (kreativart.sk/hu) 
Előzetes bejelentkezés telefonon: 1/ 210-3991

Időpontok:

  • Ár: 44 000 Ft, agykontrollt végzetteknek 39 000 Ft
  • Dátum: 2016.08.18 10:00
  • Maximális létszám: 20 fő
  • Jelentkezem
  • JOBBAGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS tanfolyam
  • JOBBAGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS tanfolyam
  • JOBBAGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS tanfolyam

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft