KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

KRISTON INTIM TORNA tanfolyam

Időpont

2020. január 21. (kedd) és 23. (csütörtök), 9:30 - 15:30
2020. február 19-20. (szerda - csütörtök),  9:00 - 15:00
2020. március 18. (szerda) és 20. (péntek),  9:00 - 15:00
2020. április 22. (szerda) és 24. (péntek),  9:00 - 15:00

 

Oktató: dr. Skultéti Judit
 

 

Kérlek, a tanfolyamra a www.intimtorna.hu oldalon jelentkezz, a helyek a jelentkezés sorrendjében töltődnek fel. A tréning elvégzése után az otthoni gyakorlásban segítségedre lesz egy hanganyag (Kriston Andreától), amihez a honlapon keresztül történő jelentkezés esetén tudsz hozzájutni.

Nemcsak egy hétre, hanem az EGÉSZ ÉLETEDRE szóló WELLNESS: ha éppen nem most mégy nyaralni, ajándékozd meg Magad intim egészséged megőrzése, visszaszerzése érdekében ezzel a hétvégével. Akár szexuális egészséged fenntartása, libidód növelése, akár tüneteid megszüntetése a cél, jó helyen jársz.

Milyen panaszokkal keresnek a leggyakrabban? Inkontinencia (vizelet megtartás képességének zavara), hüvelygyengeség, szexuális élet nehézségei/libidóhiány, aranyér/székrekedés, megfoganási nehézség/PCOS/endometriózis, hólyag/végbél sérv, méhsüllyedés, mióma, polip, menstruációs nehézség, hüvelygyulladás. Egyéb alhasi problémák esetén is ajánlott a Kriston intim Torna.


A jó hír az, hogy vény nélkül is elérhető vagyok, 10 éve tanítom a Kriston Intim Tornát, orvosi tapasztalataimat is felhasználva. Az inkontinencia felderítése, hatékony kezelése és a betegek tájékoztatásának javítása érdekében olyan urológus és nőgyógyász szakorvos kollégákkal dolgoztunk együtt, akik az inkontinencia terápiájában vezető szakemberek voltak. Öröm volt számomra nemzetközi kongresszusokon és a trénerképzésen is találkozni Velük, megtapasztalni azt, hogy milyen fontosnak tartja az orvosszakma is a gátizmok erősítését, edzését, szükség esetén pedig a rehabilitációját is. A Kriston-módszer mára határainkon messze túlterjedt, tréner munkatársaink külföldön is oktatják. Tágabb környezetemen, pácienseimen túl a legfontosabb számomra, hogy gyerekeimnek is átadhatom a módszer esszenciáját, hogy annyit építsenek be az életükbe belőle, amennyit szeretnének.


A Kriston intim torna végzésével napról napra egyre jobban érezheted Magad!
Szeretettel várlak Téged is, ha tested legnőiesebb tájain is jobb formára vágysz!


Visszajelzések a legutóbbi tanfolyamról  

Egyik résztvevő visszajelzését megosztom Veletek:
"Az egyik leghasznosabb tanfolyam volt, amit eddig elvégeztem! Közvetlenséged és kedvességed egy csodás élményt adott. Köszönöm a magam és párom nevében is! Minden nőnek receptre írnálak Téged, Judit!"

"Nagyon hasznos volt számomra a tréning, és nagyon élveztem minden percét. Juditnak az elbűvölő stílusa, és a rengeteg értékes információ egyszerű, érthető módon előadva, alapjaiban változtatott meg sok mindent, amit eddig tévesen tudtam. Csak azt sajnálom, hogy nem korábban jutottam el a tréningre, iskolában kellene tanítani, nem lehet elég korán elkezdeni. köszönöm"

"Dr. Skultéti Judit intimtorna tréningje számomra nagyon pozitív élményeket hozott. Személyében egy egészen kiváló szakembert és igazi orvost, gyógyítót ismertem meg, aki meggyőző szaktudásán túl emberileg is lenyűgözött intelligenciájával, odaadásával, empátiájával, színes személyiségével. Minden kérdésemre választ kaptam -- a fel nem tettekre is. Most már azt is tudom, hogy ha egyszer orvoshoz kellene (de nem fog kelleni!) mennem a lenti ügyekben, akkor mit mondjak, mit kérdezzek és milyen választ fogadjak el. Judit doktornő tanácsai felbecsülhetetlenek! A tréning kellemes hangulatú volt, nem túl nehéz, jó időbeosztású, -- mondhatnám "élvezetes", (persze csak idézőjelben). Mindenképp átfordított negatívból pozitívba. Ezért óriási köszönet!" Mariann

"Judit nagyon kellemes és felszabadult légkört teremtett a tréningen, segített kint hagyni a gátlásokat és a félelmeket. Nagyon nyitott volt, bármikor lehetett tőle kérdezni, történetei pedig segítettek abban, hogy az első perctől kezdve azt érezzük, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal, és hogy ezekre létezik megoldás. A tréning kicsit feszített tempójú volt, mindkét nap végén alaposan elfáradtam, de összességében nagyon elégedetten, a megszerzett tudás birtokában jöttem el a tréningről. Azóta már többeknek ajánlottam a tanfolyamot, mivel már az első hét után éreztem a gyakorlati hasznát. Köszönöm még egyszer az intenzív hétvégét!" Ramóna

"A tréning nagy élmény volt számomra, sokkal többet adott, mint amire számítottam. A fizikai részen túl önismeretre, női mivoltunk egészséges megélésére, az ostoba tabuk hátunk mögött hagyására, és mélyen elásott sérelmeink feldolgozására tanít, ösztönöz. Judit nyitott, szókimondó, humorral átitatott személyisége az első perctől oldott hangulatot teremt úgy gondolom még azokban is, akik az intimitással, szexualitással kapcsolatban egyébként nehezen nyílnának meg. Nagyszerű előadó, magával ragadja a figyelmet, így az idő hamar telik. Számomra pluszt jelentett az orvosi hivatásából fakadó tudása, bármikor bizalommal fordulnék hozzá problémámmal. Egyik barátnőm szavaival élve: "Receptre írnám fel minden nőtársamnak.!" :) Köszönöm. B.I."

Időpontok:

 • Ár: www.intimtorna.hu
 • Dátum: 2020.01.21 09:00
 • Maximális létszám: 20 fő
 • Jelentkezem
 • Ár: www.intimtorna.hu
 • Dátum: 2020.02.19 09:00
 • Maximális létszám: 20 fő
 • Jelentkezem
 • Ár: www.intimtorna.hu
 • Dátum: 2020.03.18 09:00
 • Maximális létszám: 20 fő
 • Jelentkezem
 • Ár: www.intimtorna.hu
 • Dátum: 2020.04.22 09:00
 • Maximális létszám: 20 fő
 • Jelentkezem
 • KRISTON INTIM TORNA tanfolyam

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
Ár:
0 Ft