KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

KRISTON INTIM TORNA

Tartja: dr. Skultéti Judit
Időpont: 2018. augusztus 04-05. (szombat – vasárnap)

Kezdés: 9.00-kor mindkét napon, befejezés szombaton 16.00, vasárnap 17.00 körül

Kérlek, a tanfolyamra a www.intimtorna.hu oldalon jelentkezz, a helyek a jelentkezés sorrendjében töltődnek fel. A tréning elvégzése után az otthoni gyakorlásban segítségedre lesz egy hanganyag (Kriston Andreától), amihez a honlapon keresztül történő jelentkezés esetén tudsz hozzájutni.

Nemcsak egy hétre, hanem az EGÉSZ ÉLETEDRE szóló WELLNESS: ha éppen nem most mégy nyaralni, ajándékozd meg Magad intim egészséged megőrzése, visszaszerzése érdekében ezzel a hétvégével. Akár szexuális egészséged fenntartása, libidód növelése, akár tüneteid megszüntetése a cél, jó helyen jársz.

Milyen panaszokkal keresnek a leggyakrabban? Inkontinencia (vizelet megtartás képességének zavara), hüvelygyengeség, szexuális élet nehézségei/libidóhiány, aranyér/székrekedés, megfoganási nehézség/PCOS/endometriózis, hólyag/végbél sérv, méhsüllyedés, mióma, polip, menstruációs nehézség, hüvelygyulladás. Egyéb alhasi problémák esetén is ajánlott a Kriston intim Torna.

Egyik résztvevő visszajelzését megosztom Veletek:
"Az egyik leghasznosabb tanfolyam volt, amit eddig elvégeztem! Közvetlenséged és kedvességed egy csodás élményt adott. Köszönöm a magam és párom nevében is! Minden nőnek receptre írnálak Téged, Judit!"
dr. Skultéti Judit (orvos)

A jó hír az, hogy vény nélkül is elérhető vagyok, 10 éve tanítom a Kriston Intim Tornát, orvosi tapasztalataimat is felhasználva. Az inkontinencia felderítése, hatékony kezelése és a betegek tájékoztatásának javítása érdekében olyan urológus és nőgyógyász szakorvos kollégákkal dolgoztunk együtt, akik az inkontinencia terápiájában vezető szakemberek voltak. Öröm volt számomra nemzetközi kongresszusokon és a trénerképzésen is találkozni Velük, megtapasztalni azt, hogy milyen fontosnak tartja az orvosszakma is a gátizmok erősítését, edzését, szükség esetén pedig a rehabilitációját is. A Kriston-módszer mára határainkon messze túlterjedt, tréner munkatársaink külföldön is oktatják. Tágabb környezetemen, pácienseimen túl a legfontosabb számomra, hogy gyerekeimnek is átadhatom a módszer esszenciáját, hogy annyit építsenek be az életükbe belőle, amennyit szeretnének.


A Kriston intim torna végzésével napról napra egyre jobban érezheted Magad!
Szeretettel várlak Téged is, ha tested legnőiesebb tájain is jobb formára vágysz!

Időpontok:

  • Ár: www.intimtorna.hu
  • Dátum: 2018.08.04 09:00
  • Maximális létszám: 20 fő
  • Jelentkezem
  • KRISTON INTIM TORNA

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft