KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Spirituális Önfejlesztés Tana képzés

Az Öntisztulás útja a Naprendszer erői által.

 

Életünk mindennapjai a belső világunk megnyilvánulásai. Ha szeretnél változtatni az életeden, akkor magadat kell rendbe tenni. Egy utat ajánlok neked, melyet végig járva képes vagy megváltoztatni az életedet és kiemelkedni a napi problémákból, gondokból, betegségekből. Ha szeretnél tenni magadért, akkor megmutatom neked, hogy hogyan tudod ezt a leghatékonyabban megtenni. Ha rendbe tetted magad, akkor egy boldog, békés életet élhetsz.

Életterünk a végtelen univerzum. Minden, ami bennünk van, tükröződik körülöttünk Naprendszerünkben is. Ez fordítva is igaz. Minden, ami Naprendszerünkben történik, megjelenik bennünk is. Leghatékonyabban úgy tudjuk rendbe tenni magunkat, ha egyszerre dolgozunk külső és belső világunkon. Ennek legjobb helyszínei ősidők óta Naprendszerünk bolygóin vannak. Ezekre a helyekre csak kulcsokkal lehet belépni, melyet a képzésen megkap mindenki. A képzésen részletes elméleti és gyakorlati tudást kaptok, melyet a képzés után tovább szükséges gyakorolni.

A képzés 8 fokozatból áll, mely 4 hetente van vasárnaponként, alkalmanként 4 óra.. A képzést követően napi 20-30 perc gyakorlás ajánlott, de heti 3 alkalommal is elvégezhető. A fokozatok egymásra épülnek személyes fejlődésünk útját bejárva. A képzés elvégzése után is érdemes újra és újra visszajárni ezekre a bolygókra, melyek további fejlődést tartogatnak a kíváncsi utazónak.

A bolygókon lévő helyszínekre látogatva egyedi, személyes élményeket és megtapasztalásokat megélve tudtok fejlődni. Mindenki az aktuális fejlettségének és rendbe tenni valójának megfelelő megélésekben fog részesülni, így egyedi utat fogtok bejárni a képzésen és az azt követő gyakorlásokban is. A képzéshez semmilyen előképzettség nem szükséges, mindenki a tudásához mérten fejlődhet a helyszíneken.

 

1. fokozat: Föld - A fizikai világ és a 4 elem világának felfedezése. A 4 elem birodalmának megismerése az elemek vezetőinek iránymutatásával. A bolygókra vezető átjáró megismerése.

2. fokozat: Hold - Személyiségünk világának feltárása és elemzése. Szokásaink, tulajdonságainak, kifejeződéseink megismerése 9 szerepkörünk által.

3. fokozat: Merkúr - A kommunikáció és az ésszerű gondolkodás birodalma. A személyiség átalakításához szükséges információk megszerzése és alkalmazása a mindennapi életben.

4. fokozat: Vénusz - A személyes érzelmek birodalma. Érzelmi válaszreakcióink feltárása, elemzése, megtisztítása és uralása. Félelmeink elengedése.

5. fokozat: Nap - Ez az egyéniség birodalma, mely a szellemtestünk területe. Összekötő kapocs a személyiség és a felső én között. Egyensúlyt tart e két dolog között a folyamatosan változó életünk mindennapi eseményeiben. Ezen a fokozaton megtanuljuk magunkban egyensúlyban tartani e két világot.

6. fokozat: Mars - Az egyéniség fejlesztésének helye, mellyel szellemi erőink és képességeink növekednek. A pentagram titkának megismerése és használata.

7. fokozat: Jupiter - Az egyéniség tudatosságának kiszélesítése a végtelen felé. A ”most” megtapasztalása a jelen pillanatban, az egyetlen valóságban. A végtelen szemszögéből vizsgáljuk mindennapi valóságunkat.

8. fokozat: Szaturnusz - Istennel való kapcsolat megismerése és kiszélesítése. Az emberi és az Isteni tudatosság együttes megtapasztalása. Az felsőbb ÉN gyakorlati megélése.


Oktató: Dömény István, 20/466-3384, www.eptesbeneplelek.hu
Jelentkezés: Névvel és telefonszámmal istvan.domeny@gmail.com címen vagy ezen az oldalon
A képzés 9-14 óra között zajlik.

 

Mit kell hozni a képzésre:

 • ·        A képzésen részletes tananyagot kapsz, melyhez érdemes jegyzetelni.
 • ·        Kényelmes ruhában gyere.
 • ·        Ételt, italt érdemes hozni, melyet a szünetekben tudsz fogyasztani.
 • ·        Kérlek, kipihenten érkezz, mert sűrű lesz a nap.

Időpontok:

 • Ár: 15 000 Ft / fokozat / fő
 • Dátum: 2018.03.18 09:00
 • Maximális létszám: 45 fő
 • Jelentkezem
 • Spirituális Önfejlesztés Tana képzés
 • Spirituális Önfejlesztés Tana képzés
 • Spirituális Önfejlesztés Tana képzés

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft