KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Szebb Életért ezo nap

A betegségek lelki okai

A betegség nem más, mint egy probléma megnyilvánulása. Egy intő jel, ami elárulja hogy  a lélekben felborult a harmónia. Minden betegségnek lelki eredetű oka van, ha tetszik, ha nem. Ezt egyes népek már több ezer éve lejegyezték, és a megfelelő terápiákat azóta is kitűnő eredményekkel hasznosítják.

Lássuk és hallgassuk meg, kis hazánk neves előadói, oktatói hogyan vélekednek erről és milyen módszereket, technikákat alkalmaznak vagy adnak a kezünkbe, gyógyulásunkat segítve.

NAGYTEREM
 

13:30 - 15:00 - dr. Sári Erzsébet, belgyógyász-orvos, akupunktőr, homeopata

Célom, hogy a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésével a valódi gyógyulás útjára segítsem betegeimet. Tüneti terápia helyett a betegség okainak megszüntetésére törekszem, leginkább az általam ismert alternatív lehetőségekkel.
Meggyőződésem, amelyet sok-sok éves tapasztalatom is igazol, hogy a testi tünetek hátterében mindig fellelhetők azok a lelki fájdalmak, amelyek feldolgozatlanul akár évekig is betegítő tényezőként szerepelnek az életünkben. Tevékenységemmel azt a tudatos fejlődést kívánom elősegíteni, amellyel a gondolkodásmód pozitív irányba terelhető, és a negatív életesemények kevésbé fájdalmasan élhetők meg. Ez a folyamat tanulható, ezért fontosnak tartom munkámban a tanítást is.
http://www.napfenyhaza.hu


15:30 - 17:30 - Albert-Bernáth Annamária ThetaHealing oktató és konzulens

A legfontosabb üzenet, hogy ha az ember képes volt megbetegíteni a testét, arra is képes, hogy meggyógyítsa azt. Az előadásomban ehhez adok támpontokat.
A betegségeknek a ThetaHealing® szempontjából konkrétan meghatározható hitrendszeri háttere van. Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója összeszedte ezeket a korlátozó gondolatokat és érzelmi mintákat a Betegségek és Rendellenességek című könyvében. Ez a könyv 22.000.000 ember leolvasásának köszönhető, amely egy jelentős számadat ahhoz, hogy ne egy statisztikai adatként tekintsünk rá, melyet 4-6 ember tapasztalata alapján vetítenek ki egy populációra. 
http://thetamuhely.hu


18:00-19:30
Kiss J. Zsolt
- asztrológus, szerkesztő-műsorvezető


A betegségek lehetséges lelki, személyiség háttere az asztrológiai tapasztalatok, szemlélet alapján
Az asztrológia, mint a szent tudományok egyike egyetemes, ősi holisztikus, analógiás rendszer alkalmas a betegségek, tünetek, "lelki", személyiség, karmikus hátterének és 
okainak akár nagymértékű feltárására.
Az előadás a mindezek alapján összeállt lehetséges működésmódot mutatja be, voltaképpen azt, hogy vélhetően a tapasztalatok, tradicionális szellemi ismeretek nyomán milyen mozgatórugók és törvényszerűségek húzódnak meg az egészséges illetve beteg állapotok mögött. Ízelítőt ad ebből a szemléletmódból gyakorlati, személyes alkalmazásokban is segítve, inspirációkat adva, közérthetően.

www.kissjozsefzsolt.hu

 

 

 

 

 

 

Időpontok:

  • Ár: 4000 Ft / fő
  • Dátum: 2018.02.04 00:00
  • Maximális létszám: 50 fő
  • Jelentkezem
  • Szebb Életért ezo nap
  • Szebb Életért ezo nap
  • Szebb Életért ezo nap

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft