KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Hírek

 • 25 óra csend a világbékéért - Budapest, május 25-26.

  25 óra csend a világbékéért - Budapest, május 25-26.

  2019.05.06.

  Ernestina Velechovskának, a prágai spirituális egyetem alapítójának felhívása
  (www.viaharmonia.com)

 • Az élet virága

  Az élet virága

  2019.01.22.

  Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy a Nature's design aranymetszett termékeiben is.

   

   

 • Aranymetszett termékek

  Aranymetszett termékek

  2019.01.14.

  Legfontosabb értékeink a természetesség, a minőség és az esztétikusság. Meggyőződésünk, hogy termékeink egyszerre lehetnek szépek és környezetbarátok. Megalkotásukat a természetben oly gyakori aranymetszés, a vízkristály-kisérletek, valamint az élet virága szimbólum inspirálta.

 • Az ősi magnézium

  Az ősi magnézium

  2019.01.07.

  Az ősi magnézium koncentrátum az ősidei európai Zechstein-tenger fenékről származik, a földkéreg 1600 és 2000 méter mélyéről, védve az utóbbi 250.000.000 évben. Ez a napjainkban ismert legtisztább magnézium lelőhely. Kiváló minőségű, gyógyszerészeti tisztaságú magnézium-klorid, melyet a legújabb biotechnológiai módszerrel bányásznak ki. Az anyag így tiszta marad.

 • Alfa-fény-hang készülék

  Alfa-fény-hang készülék

  2016.09.05.

  dr. Tóth István szemész főorvos által kifejlesztett készülék

 • A Móksha ÉLET-Elixír

  A Móksha ÉLET-Elixír

  2013.05.19.

  Harmónia testben és lélekben... Élj harmóniában, élj teljes harmóniában egy másik emberrel, és képes leszel harmóniában élni az egész világgal.
  A Móksha Elixír a természet 84 ajándékát tartalmazó homeopátiás elven előállított komplex információs terápiás készítmény. A Móksha Elixír az immunrendszer optimális működéséhez hozzájáruló homeopátiás elven alapuló, C-vitamin tartalmú készítmény. 84 esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire. Felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is.

 • Vitálgombákkal az egészségért

  Vitálgombákkal az egészségért

  2013.04.03.

  A Gombák lenyűgöző lények. Sem az állatvilághoz, sem a növényvilághoz nem tartoznak és intelligens túlélési stratégiákat fejlesztettek ki, amik egészen a mai napig nagy számban és majdnem mindenhol a bolygón a létezésüket biztosítják.

 • Mikroorganizmusokkal az egészséges környezetért

  Mikroorganizmusokkal az egészséges környezetért

  2013.02.26.

  Civilizációnk és az általa diktált túlfogyasztás számtalan káros környezeti és társadalmi következménnyel jár. Az SCD Probiotikus Technológia átfogó alkalmazása azonban nem csupán a további környezetrombolást gátolhatja meg, hanem elsőrangú eszköze lehet az aktív és hatékony környezetvédelemnek, egészségvédelemnek, ezáltal a fenntartható fejlődés megvalósításának.

 • Az élő víz

  Az élő víz

  2013.01.31.

  Tudtad, hogy:

  • univerzumunkban, aminek szerves részei vagyunk, mindenhol megtalálható a VÍZ?
  • testünk 80%-a VÍZ-ből áll, ami pontosan megegyezik annak a bolygónak a vízarányával, ahol élünk?
  • az emberi magzat VÍZ-ben fejlődik?
  • a teremtést, az életet mindenhol VÍZ kíséri?

  Ezek a tények mind azt bizonyítják, hogy a makrokozmosz és mikrokozmosz közötti kapcsolatot a víz biztosítja a benne lévő Életenergián keresztül. Ezért nem elég csak a tiszta víz. Egy tudatos energiát, az embert, csak egy másik tudatos energia képes hatékonyan működtetni, sikerre vinni, ezért minden Élő közötti kapocs a VÍZ.

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft