KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »
Az élő víz

Az élő víz

2013.01.31.

Tudtad, hogy:

• univerzumunkban, aminek szerves részei vagyunk, mindenhol megtalálható a VÍZ?

• testünk 80%-a VÍZ-ből áll, ami pontosan megegyezik annak a bolygónak a vízarányával, ahol élünk?

• az emberi magzat VÍZ-ben fejlődik?

• a teremtést, az életet mindenhol VÍZ kíséri?

Ezek a tények mind azt bizonyítják, hogy a makrokozmosz és mikrokozmosz közötti kapcsolatot a víz biztosítja a benne lévő Életenergián keresztül. Ezért nem elég csak a tiszta víz. Egy tudatos energiát, az embert, csak egy másik tudatos energia képes hatékonyan működtetni, sikerre vinni, ezért minden Élő közötti kapocs a VÍZ.

A víz az anyag szintjén a legtökéletesebb energiaforrás. Természetellenes közegünkben már csak technológiai segítséggel sikerül újraéleszteni képességeit, de így is tökéletes a kozmikus energiával töltött ionizált-lúgos – ALFAVÍZ. Tudatosságunk arányában, a legnagyobb mértékben szolgálja az embert, mindenre képes, mert tudatos!

A víz, mint információhordozó

A vízmolekula dipólus karaktere a víz egy másik tulajdonságát is meghatározza: mágnesesség által befolyásolható. Akárcsak egy magnószalagon, ahol a hangrezgéseket a parányi vasrészecskék mágnesességének változásával viszik fel és tárolják, úgy tárolja a vízmolekula és a kluszter is az energetikai besugárzások ingadozásának minden fajtáját, valamint az anyagok elektromagnetikus ujjlenyomatát melyek a vízben oldott vagy szilárd formában jelen voltak vagy vannak. A további befolyásoló tényezőktől függően, melyeknek a víz ki van téve, ezek az energetikai nyomok hosszú időn át megőrződhetnek, annak ellenére is, hogy a vízből az adott anyagot már régen eltávolították. Így tehát a víz egy igen különleges szállítója nem csak fizikai anyagoknak, hanem elektromagnetikus információknak is. Az élőlények anyagcseréjében a közvetlenül érzékelhető, fizikai tényezőknél sokkal nagyobb jelentősége van az érzékelésen túli (rezgésinformációkon alapuló) elemeknek. Az információs síkon történő koordináció nélkül egyetlen organizmusban sem alakulhat ki anyagi hozzárendelés. Minél jobban működik a kommunikációs csatorna a sejt anyagcsere folyamatoknál pl. biofotonoknál (nagyon gyenge ultraibolya lézerfény villanások, melyekkel a sejtek egymással és magukon belül kommunikálnak), annál teljesebb az anyagi anyagcsere folyamat is. Magasabb tudatfejlettségi szintnél a lehetséges normáinkon túli tiszta energetikai anyagcsere szükséges az élet fenntartása érdekében. Az anyagcserezavarok, illetve a kóros fejlődés csaknem mindig energetikai kommunikációs zavarokban gyökereznek. A víz, mint információközlő anyag egyben az alapja is egy információs-gyógyszernek, a homeopátiának, mely az élet elektromagnetikus rezgésszerkezetét korrigálva vagy kiegyensúlyozva hat. Minél erősebb egy homeopátikum hígítása (és ezáltal anyagi aspektusának csökkenése), annál erősebb a lét minden területére kiterjedő hatása. A víz, értékelés nélkül szállítja a különböző információkat az organizmusba, vagy az organizmusban. Nagyon erős összekötő karakter jellemzi éppen úgy globálisan, ahogyan lokálisan is.


Mi az ALFAVÍZ?
Amint a neve is mutatja, egy olyan TEREMTŐ ENERGIA MINŐSÉGről van szó, ami egyben szervezetünk üzemanyaga, energiaforrása.

Ahhoz, hogy mindenki hozzájusson ehhez a nélkülözhetetlen vízminőséghez, munkatársainkkal összefogva egy olyan termékskálát állítottunk össze, amiben mindenki megtalálja az igényének megfelelő lehetőséget, óriási választékban.

Kapcsolódó TERMÉKEKKapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft