KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Anionos biobetétek

Egészséges, energikus komfortérzet, melyről minden nő álmodozik.
Mi is az anion?
Az anion egy atomi összetevője a negatív töltésű levegő részecskének. Egy atom anionná válik elektron felvételkor, míg pozitív ionná válik elektron leadáskor. Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik. Frissességet érzünk a természetben főleg tavasszal, amikor is az anion mennyiség bőséges. Az erdőben, vízesésnél vagy tengerparton 800 - 2000 anion/cm3 a levegő anion tartalma.

Mit tesz az anion?
Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok az agyat az idegesség és feszültség feloldására késztetik, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat.

 

 


A vér tisztítása
Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
Sejt aktivizálás. Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez szintén alkalizálja és tisztítja a vért.
Immunrendszer erősítés. Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anionterápia gyógyító hatása nagyon jelentős.
Központi idegrendszer szabályozása. Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.

Az anionok tehát pótolhatatlan segítőink az emberi egészség megerősítésében és az élet meghosszabbításában. Számuktól függően az emberek sokáig élnek és egészségesek egész életük során.

A gyógyító betétek alaptulajdonságai:

Nem tartalmaznak kémiai és mérgező anyagokat.
A betéteknek nincsenek mellékhatásai, korlátozás nélkül használhatók.
Biológiailag lebomló anyagokból készülnek.
Légáteresztők, ezért nagy komfortérzéssel viselhetők.
Szabad mozgást biztosítanak.

Ezen betétek használatával növekszik az egészséges életstílus kultúrája! A termék hermetikusan van csomagolva hogy védve legyen a baktériumok behatolása ellen. Gyártás közben szigoruan be van tartva a GB 150702002 higiénikus norma. Az egész gyártási és tárolási folyamat az MKC 9001 (ISO 9001) normának felel meg.

Miben más az menstruációs és intim betét?

A világon először a "Love Moon" betétekbe lett beépítve a szabadalmazott anionos felület, ami akár 5000 aniont/cm3 képes aktiválni 12 órán keresztül. A jól bevált jin - jang elv lett felhasználva egy új, biofotonos szinten, amelyben az anionok aktiválásában a főszereplők a lábak. Milyen egyszerű és zseniális! A lábak súrlódása örvénylő energiát okoz és aktiválja a szellemtest holografikus leképzését, amely ezután megújítja először a szellemi és utána a fizikai öngyógyító képességet is.
A másik fontos tulajdonsága a csakrák és a kundalíni harmonizálása, energetizálása.
A harmadik különleges hatása az endokrin rendszer területén jelentkezik. Rendeződik a petefészek hormonális háttere, megújul a mellékvese, és közvetve a pajzsmirigy működése is.
Az anionos felületű betétek nem csak semlegesítik a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, de magasfrekvenciájú rezgésükkel likvidálják a parazitikus mikroflórát, segítve a húgycső, húgyhólyag, nemi szervek védelmét a fertőzésekkel szemben főleg a menstruáció, a terhesség alatt, elvetélés, szülés és különböző altáji műtétek után. Nőknél, férfiaknál egyaránt segít megoldania a végbélproblémákat.

Hét rétegből áll:

Az első réteg gyártásánál nagyon vékony pamutot használnak, amely megakadályozza a bőr érintkezését a nedvességgel.
Anionos felület, amely megerősítik az egészséget, immunitást, eltávolítják a testből a méreganyagokat, megsemmisítik a baktériumokat és a kellemetlen szagokat.
Légáteresztő réteg szuper vékony pamutból.
Nagy nedvszívó képességű anyag, mely géllé alakítja a nedvességet, és így akadályozza meg a kellemetlen ragadós érzést.
Légáteresztő réteg szuper vékony pamutból.
Hőstabilizáló alsó réteg, mely képes átengedni a levegőt, bebiztosítva a szellőzést, ami eltünteti a kellemetlen nedves érzést, amely a test és a betét között keletkezik.
Fixáló réteg élelmiszer ragasztóból, amely alkalmazkodni tud a test mozgásához.

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
Ár:
0 Ft