KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Rambala Éva

1996-ban kezdtem Marshall Rosenbergtől, az Erőszakmentes kommunikáció modelljének kidolgozójától tanulni. Öt évig közvetlenül vele dolgoztam. 1999 óta mint az International Center for Nonviolent Communication (Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ) által akkreditált trénerként tartok képzéseket. A munkám
során a következő országokba jutottam el tréninget tartni: Amerikai Egyesült Államok, Anglia, Argentína, Ausztrália, Bosznia, Brazília, Csehország, Dánia, Dél-Korea, Észtország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, India, Irán, Kanada, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Mexikó, Moldávia, Norvégia, Oroszország, Puerto Rico, Románia, Sri Lanka, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia és Törökország.

Az Erőszakmentes kommunikáció (EMK) által javasolt szemléletmódban ötleteket kaptam, hogy hogyan tudom a számomra legfontosabb kérdéseket megválaszolni:

♥ hogyan érdemes élni,
♥ hogyan tudok harmóniában élni önmagammal és másokkal,
♥ hogyan tudom a harmóniát megtalálni az anyagi és a spirituális dolgok között.

Nagyon szerencsésnek gondolom magam, mert megadatott a lehetőség, hogy nap, mint nap a számomra legfontosabb dolgokról, a szívemből beszélhessek a munkám során.

Elérhetőségem: www.rambala.hu

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft