KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Reiki

reikiA reiki születését a japán szerzetes Uszui Mikaonak köszönhetjük. Uszui a Kurama hegyen három hétig csak imádkozott, meditált, böjtölt. Tapasztalatai szerint ezután olyan magas szintű isteni energiára tett szert, melynek forrása kiapadhatatlan. Ez a reiki, mely elterjedt az USA-ban és később Európában is a reiki tanítványok által. A reiki irányzat két részre szakadt, egy nyugatira és egy a Hawayo Takata unokája által képviselt oldalra, ahová nem csatlakoztak a nyugati oldal reiki tanítványok.
A reiki japán eredetű összetett szó. A ’rei’ jelentése: egyetemes, univerzális. A ’ki’ szó jelentése: életerő. A reiki egy olyan egyetemes, isteni energia, mely minden élő szervezetben megtalálható. Ez az energia születésünk pillanatában jelen van és éltet. A reiki olyan egyetemes isteni energiaforrás, melyet magunkon átengedve, magunkat, vagy másokat gyógyíthatunk közvetlenül vagy közvetett módon, kisugározva kezünkön keresztül.
A reiki energiára rá lehet hangolódni, csatlakozni egy spirituális beavatás által. A beavatottak egy magasabb rezgési energetikai állapotba kerülnek, elindulva a fejlődés útján. A reiki energiát ezek után mindenki tudja fogni, és tudnak vele gyógyulni, gyógyítani. A reiki három szinten, lelki, testi és szellemi szinten mutatkozik meg. Így a reiki megváltoztatja, helyreállítja a gondolatainkat, ebből következően változik az érzelmi világunk is. Reiki gyakorlatokkal ezáltal a cselekedeteink is változni fognak, melyek hatással lesznek környezetünkre, a minket körülvevő világra.

 

A reiki egy naturális, és neutrális energia, végtelen intelligencia, egy sajátos tudatos rezgés. A reiki az élőlényekben munkálkodó diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítja. Ahol energiahiány áll fönn ott hozzáad, ahol többlet van, onnan elvesz. A reiki kiegyensúlyozza energiaszintünket, biztosítja a tökéletes energiaáramlást. Minden szervünk egyéni rezgéssel bír. Ha ez a rezgés az adott területen tartósan megváltozik, ott betegség alakulhat ki. A reiki ennek megelőzésében nagyon nagy szerepet vállal.  Ahogy öregszünk, rengeteg stresszhatás ér minket, melyek gátolják a reiki szabad áramlását. A reiki oldja a stresszt, az érzelmi, mentális, és fizikai blokkokat. A reiki így tesz minket ellenállóbbá a hétköznapi negatív hatásokkal szemben, erősíti a szervezetünket, immunrendszerünket.  Lényegében a reiki által vitalitásunkat emelve, kevesebb betegség ütközik ki rajtunk a megszokottnál. Remek módszer arra, hogy elkerüljük a komolyabb betegségeket. A reiki energiát minden élőlényre lehet alkalmazni, káros mellékhatások nélkül. Nagy előnye, hogy nem függ semmilyen technikai eszköztől, ezért használata nem kerül semmibe.  A mai világban sok ember érezheti magát magányosnak, elszigeteltnek, zárkózottnak. A reiki segítségével, megtalálhatjuk önmagunkat, kiegyensúlyozott lelki állapotunknak hála visszatér egészséges önbizalmunk, kedvesebbek, önzetlenebbek leszünk az emberekkel, rálátunk a céljainkra, nem dühöngünk, nem aggódunk, csak tesszük a dolgunkat. Hálásak leszünk, hogy rátaláltunk erre az isteni energiára, és a reiki tanításokra.

R.A.I. REIKI

reiki

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft