KOSÁR TARTALMA(0)
Tovább a fizetéshez »

Mikronizált perui kovaföld (300g)

A mikronizált perui kovaföld, a hagyományos perui kovaföld minden jó tulajdonságát hordozza, sőt ki is egészíti őket. A Mikronizált Perui kovaföld a legtisztább (95%) minőségű és a leghatékonyabb étkezési kovaföld a világon. Más kovaföldekkel ellentétben, egyedül a Mikronizált Perui kovaföld képes hatékonyan felszívódni a szervezetben, mivel egy átlagos emberi sejt mérete 10 mikron, ez pedig 1 mikron nagyságú.

Ár: 3 990 Ft
Termék elérhetősége: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Gyártó: Egyéb
Cikkszám:
Szállítási díj: 0 Ft
-
+
Kosárba teszem

  • Termékleírás
  • Paraméterek
  • Vélemények
  • Letöltések

A Mikronizált Perui kovaföld gondoskodik a teljes nyirokrendszer tisztításáról, valamint támogatja a csontokat, erősíti a fogakat, a körmöt és a hajat.

 

Mi a különbség a Perui kovaföld és a Mikronizált Perui Kovaföld között?

A "hagyományos", 10 mikronos szemcseméretű Perui Kovaföld rendkívül jól tisztítja az emésztőrendszert, de felmerült az igény egy olyan kovaföldre, amelyik hatékonyan elvégzi a nyirokrendszer tisztítását is, illetve a szervezet feltöltését szilícium-dioxiddal. Így született meg a mikronizált (1 mikronos szemcseméretű) Mikronizált Perui kovaföld. A szilícium-dioxid mivel vízben nem oldódik, ezért fontos, hogy a felszívódás érdekében, minél kisebb részecskékből álljon.

Light Bulb on EmojiOne 2.1Tudta-e?:

A Mikronizált Perui kovaföld kiváló másnaposság megelőzésére. (Alkoholfogyasztás után alkalmazva.)

MI IS AZ A NYIROKRENDSZER ÉS MIÉRT FONTOS MEGTISZTÍTANI?

A nyirokrendszer fő feladata a szervezetre káros anyagok elszállítása ("a szervezet kukás autója"), de fontos szerepet tölt be a szervezet só- és vízháztartásának biztosításában és a külső betolakodók elleni védekezésben, azaz az immunitásban is. A nyirokrendszer meghatározó szerepet tölt be az immunrendszer helyes működésében. A nyirokfolyadék segítségével, tápanyagokkal és oxigénnel látja el a sejteket, valamint elszállítja a mérgeket és a kórokozókat. A nyirok az a folyadék, melyet a nyirokrendszer szállít.  Naponta körülbelül 3-4 l nyirok keletkezik és szállítódik. A nyirokhajszálerek elzáródásakor a nyirokfolyadék felhalmozódik a testben (elsősorban a lábakban). Amennyiben a nyirokfolyadék keringésében zavar támad, az közvetlenül kihat a szervezet működésére: felhalmozódnak a toxinok és más káros anyagok, valamint oxigénhiány lép fel a sejtekben. Ezért fontos a nyirokrendszer tisztán tartása. A nyirokhajszálerek eltömődésének fő oka: A nyirok sűrűvé válik a zsírtól, a cukortól, valamint a mozgás hiányától. Ahol a Mikronizált Perui kovaföld jelen van a szervezetben ott nincs további csomósodás és lerakódás.

 

Light Bulb on EmojiOne 2.1Tudta-e?:

A nyirokrendszer tisztítása gyorsítja a duzzanatok és zúzódások felszívódását, hozzájárul a narancsbőr eltüntetéséhez.

 

A Mikronizált Perui kovaföld fő alkotóeleme a felszívódó szilícium-dioxid (SiO2). A  szilícium-dioxid  hiánya gyengíti a csontokat és az ízületeket. Egy idő után kialakul az osteoporosis, azaz a csontritkulás. A kalcium és D-vitamin önmagában nem biztosítja a csontok megfelelő- növekedését, sűrűségét, szilárdságát és a rugalmasságát. Tény, hogy a kalcium nem képes felszívódni a szilícium-dioxid  jelenléte nélkül.

Kötőszövet nem létezik szilícium-dioxid nélkül. Tudományos kutatások azt mutatják, hogy a szilícium-dioxid képes átalakulni transz-mutáció során kalciummá, ha a szervezetnek szüksége lenne rá, de nincs más forrása. Ez a tény önmagában is elegendő ok arra, hogy a kovaföldet rendszeresen fogyasszuk. Sok ember szenved ízületi gyulladástól, mert az inaknak és ínszalagoknak szüksége lenne szilicium-dioxidra, hogy megtartsák az egészséges és rugalmas állapotot.

 

Növekvő haj - A haj majdnem olyan gazdag szilícium-dioxidban, mint az egészséges csontok. A hajápolási programjának fontos, hogy része legyen egy kitűnő szilícium-dioxid táplálék-kiegészítő, a haj újjáélesztése érdekében.  A szilícium-dioxid serkenti az egészségesebb hajnövekedést és szép csillogást, ragyogást valamint extra erősséget biztosít.

Fogak és íny - A szilícium-dioxid fontos alkotóeleme a fogaknak, az egészséges- fogzománcnak és ínynek.
A távolodó fogíny hatására, ami a fogak lazulását okozza, nagyobb fogfelület van kitéve a szuvasodás veszélyének, és végül a fogak elvesztéséhez vezethet.

Körmök - A körömlemezek összetett fehérje szerkezetűek, amik átlagosan 4-5 millimétert nőnek havonta. Szilícium-dioxid pótlással, a gyenge és törékeny körmök rövid időn belül normalizálódnak és szabályossá válnak.  A szilícium-dioxid szépíti a körmök külsejét és javítja a keménységüket,  csillogóbbá és törésre kevésbé hajlamossá téve őket.

AZ ALACSONY SZILÍCIUM-DIOXID TARTALOM KÖVETKEZMÉNYE:

Az emberi test progresszív egészségügyi leépülése, a növekvő fáradtság és gyorsuló öregedési folyamat. Az általunk forgalmazott Mikronizált Perui kovaföld95%-ban tartalmaz felszívódó szilícium-dioxidot (SiO2), ami képes visszaállítani a szükséges szilícium-dioxid szintet a szervezetben, jelentősen  javítva az egészségi állapotot.

Az étkezési kovaföld vásárlásakor, a kovaföld legtisztább formáját kapjuk, ami alkalmas emberi fogyasztásra. Az FDA  jóváhagyta, hogy a kovaföldnek egyáltalán nincs veszélyes mellékhatása. Lehet használni bárkinek, mindaddig, amíg a személy nem szenved valamilyen súlyos betegségben. Terhes nők és szoptató anyák csak akkor használhatják, ha már korábban fogyasztották.

FOGYASZTÁSA:

Napi 1 púpozott evőkanállal (7gr.)

Keverje vízhez, gyümölcsléhez, turmixba, vagy más élelmiszerbe, lehetőleg reggel éhgyomorra fogyassza.

RITKÁN ELŐFORDULÓ MELLÉKHATÁSOK:

A kúra elején, felléphet átmeneti fáradtság, enyhe szorulás, hasmenés. Ezeket a panaszokat természetesnek kell tekintenünk, mert ezek a tünetek a toxinoktól való tisztulási folyamat részét képezik és 3-7 napig is eltarthatnak. Minden ilyen esetekben a kovaföld napi adagját javasolt a felére csökkenteni vagy szüneteltetni. Mint minden más étrend-kiegészítőnél, beszélje meg orvosával, mielőtt használja.

OGYÉI szám: 19765/2017

Kapcsolódó ajánlataink

Rovarcsípés olaj 5ml
Rovarcsípés olaj 5ml
Ár:
2 880 Ft
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Sky Fruit Juice Premix (10 tasak)
Ár:
17 500 Ft
Ár:
0 Ft